PRAKTIJK

Wat houdt het in en wat kan je verwachten? Je wordt bewust gemaakt van je éigen genezende vermogens om bijvoorbeeld weer lekker in je vel te zitten. Niet alleen door inzichten via gesprekken maar vooral door de behandeling zal je dat gaan ervaren.

Alles is erop gericht om een heldere communicatie met jezelf te bevorderen. Zonder apparatuur of toediening van tabletten word je weer in de juiste stroomrichting opgeladen en ontdaan van spanningen die je blokkeerden waardoor je niet meer op goede voet met jezelf stond. Misschien heb je aan één of meerdere behandelingen genoeg; dat bepaal je zelf!

In mijn decennia-lange ervaring is er een enorme diversiteit aan onderwerpen op velerlei gebied voorbij getrokken. Niet alleen op zichzelf staand maar ook in de ondersteuning van andere behandelingsmethoden vormt mijn praktijk een waardevolle toevoeging. Vanuit een medische achtergrond en opleidingsniveau wordt de professionaliteit onderstreept door werkzaam te zijn als geregistreerde therapeut.

Voor meer informatie over de Praktijk Natuurgeneeskunde kan je kijken op www.natuurgeneeskundetexel.nl

Je kunt op werkdagen tussen 18.00 en 19.00 uur telefonisch contact opnemen
voor een afspraak: Tel. +31 (0)222 – 314158. Eveneens is er een mogelijkheid tot het reserveren van een telefonisch consult van een half uur.

Naast haar werkzaamheden als natuurgeneeskundig therapeut is Marij ook actief als mental coach. Hierbij begeleidt zij mensen met vraagstukken op diverse gebieden. Aangezien ieder mens uniek is worden de trajecten op maat samengesteld. Deze kunnen variëren van enkele sessies tot langdurige begeleiding. Voor meer informatie over de mogelijkheden voor coaching kan je een e-mail sturen naar info@iammarilena.nl.